Om mig själv…

Jag är en stick/virknörd som älskar att skapa med mina händer. Helst vill jag skapa egna mönster och former, har lite fobi för mönster osv, men jag tränar mig sakta men säkert inom detta område, så enträgen vinner…

Mina stora intressen är, att sticka och virka, trädgård och inredning. Mår som bäst när jag får vara hemma och skapa inom dessa områden! Även min familj, två grabbar på 24 och 26 år, sambo och två små dvärgschnauzer som heter Bosse och Benny har en jättestor del i mitt hjärta och liv! Vi lever ett enkelt liv på en liten ort i närheten av Örebro som heter Garphyttan.

Jag har tänkt att detta ska bli min ventil utåt, att dela med mig av mina alster, ideér, tankar och upplevelser. Kunna få kontakt med andra”nördar” som precis som jag gillar denna livsstil, för det är det för mig, en livsstil.

Jag älskar att botanisera bland olika garner, färger och material, det är som en godisaffär för mig! Jag kan verkligen gå igång av ett vackert nystan…har börjat kalla mig själv för ”garn-nyst-fetischist”! Hi, hi… Bara jag får med mig det hem så blir jag nöjd, ideér finns det i överflöd i min skalle, tyvärr hinner jag inte skapa allt som jag vill göra, det stannar oftast vid tanken.

 Hösten 2011 startade jag upp ett Stickcafé här på byn, varje tis 17.00-19.00 träffas vi ett gäng glada tjejer och har det trevligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s