Tiden går så fort… 

I dag är det ett år sedan pappa somnade in, trodde där och då att tiden skulle stå stilla och bara mala på på samma ställe. Mitt i alltihopa förstod jag inte hur jag skulle klara av det. Hur kunde det vanliga livet bara rulla på när han var död?

Var förvånad över mina egna tankar och känslor, trodde att jag som är så realistisk, självständig och så skulle acceptera det ganska lätt och gå vidare. 

Men, där fick jag så jag teg, herregud, vad jag har brottats med mig själv, mina tankar och funderingar har spökat och bökat med mig… 

Jag är så glad att jag bad om hjälp, under en lång tid av detta år träffade jag min kurator och fick stöd och hjälp att reda ut allt. 

Utan denna hjälp hade jag nog gått under vissa dagar och mått så mycket sämre i dag. 

Det är lugnare nu, inte lika mycket ångest över att vi inte räckte till och verkligen inte förstod hur illa allt var. Dessa känslor kommer över mig ibland, men då får jag prata med mig själv och säga att vi fanns där, vi gjorde så gott vi kunde från de förutsättningar vi hade. 

Självklart önskar jag att vi hade fått vara mer delaktiga i början av hans sjukdom, men pappa var en ”redig” karl som klarade sig själv och ville inte vara till besvär. 

Hade vi vetat mer hade vi kunnat ställt mer krav som anhöriga, men hur skulle vi vetat? 

Saknaden är minst lika stor i dag, om inte mer, speciellt nu under denna årstid, pappa älskade ju skogen, vattnet, trädgården och allt det gröna och fina utomhus… 

Ingen pappa som kommer på cykeln och tittar till el ringer när han sitter och fikar någonstans i skogen el i en båt på en sjö… 

I dag har jag plockat en bukett med ängsblommor till pappa… I kväll ska vi träffas vid Minneslunden, tända ljus och göra fint. I dag känns det extra mycket, får vara i det och bara låta dagen gå över. 

Hittade en bild på pappa och mig… Saknar honom så att det gör så ont, du fattas oss så lilla pappa…🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s